Verhuurmakelaar

Als u erover nadenkt om uw woning te gaan verhuren, dan kunt u het beste als eerst een vrijblijvend gesprek met ons aangaan. Wij hebben ruime ervaring en wij kennen de klappen van de zweep. In het gesprek zal u op de hoogte gebracht worden van alle facetten die met verhuur te maken hebben. We bespreken de doelgroepen, risico’s, regelgeving en geven u een advies op maat. Als u naar aanleiding van dit gesprek besluit om gebruik te willen maken van onze verhuurservice, dan gaan wij graag voor u aan de slag.

In het gehele verhuurproces bent u de belangrijkste persoon, want zonder uw toestemming zullen wij nooit akkoord geven aan een potentiële huurder. Wij vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de huurder die wij aanbrengen en zoeken dan ook net zo lang door totdat u tevreden bent.

Wij staan bekend in 't Gooi als "De Verhuurmakelaar". Geen zorgen om slechte huurders, vervelende situaties of om onvoorziene omstandigheden. Wij weten precies waar we rekening mee moeten houden en waar de risico's zijn. Wij zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van de huurwetgeving en daar bent u bij gebaat.

Woningopname & presentatie

Wij evalueren met u de woning, geven advies op maat en we zorgen voor de woning presentatie op diverse websites waaronder Funda.

Bezichtigingen

Wij zorgen voor de bezichtigingen. Om zeker te zijn dat we de met de juiste persoon in zee gaan, zorgen we voor een uitgebreide en zorgvuldige screening van de potentiële huurder, waaronder ook de echtheid van de geleverde identiteitsdocumenten wordt meegenomen.

Eindoverdracht

Verhuurd? Gefeliciteerd! Dan stellen wij de huurovereenkomst op. Bij de sleuteloverdracht zorgen wij voor een duidelijk opname rapport met bijbehorende foto's zodat duidelijk is in welke staat de huurder de woning heeft gekregen. Tot en met de sleuteloverdracht van uw woning blijft Boshem Wonen uw vaste aanspreekpunt. Desgewenst kunnen wij na de sleuteloverdracht het beheer van uw woning op ons nemen.

Woning verhuren?

Als u een afspraak wilt maken voor de verhuur van uw woning, dan kunt u ons bellen op 035 – 888 43 78 of vul het onderstaande formulier in.