Verkoopmakelaar

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen wij voor het complete verkoopproces.

Woningopname & presentatie

Onze makelaar evalueert met u de woning, de verkoop prijs, de presentatie en de strategie. Hij geeft geeft advies en feedback.

Bezichtigingen

Wij zorgen voor een informatieve en ontspannen rondleiding door uw woning. We nemen hiervoor uitgebreid de tijd om de potentiële koper zich zoveel mogelijk thuis te laten voelen in de woning. Is er een bod? Dan gaan we samen met u direct aan de slag om de allerbeste verkoopprijs te realiseren.

Verkoop

Verkocht? Gefeliciteerd! Dan stellen wij de koopovereenkomst op. Tot aan de overdracht van uw woning blijft Boshem Wonen uw vaste aanspreekpunt en kunnen eventuele vragen nog beantwoord worden. Pas als u helemaal tevreden bent, zit ons werk erop.

Aankoopmakelaar

Geef ons een zoekopdracht, juist nu is dat belangrijk!

De woningmarkt in ‘t Gooi is hectisch en voortdurend in beweging. Woningen komen in deze overspannen markt niet eens meer op Internet. Juist nu is het noodzakelijk om ons in te schakelen omdat wij als eerste horen waar uw droomwoning beschikbaar gaat komen. 

Woning verkopen?

Als u een afspraak wilt maken voor de verkoop of aankoop van uw woning, dan kunt u ons bellen op 035 – 888 43 78 of vul het onderstaande formulier in.