Arubalaan 13, Hilversum

boshem-wonen-bussum

Arubalaan 13, Hilversum

Arubalaan 13, Hilversum

  • 291 m²
  • 6 Kamers
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Garages

OMSCHRIJVING
In een kleinschalig en zeer fraaie villawijk aan de zuidzijde van Hilversum staat het prachtig door groen omgeven vrijstaande karakteristieke villa met lange oprijlaan. Door de mooie groene omgeving kunt u heerlijk tot rust komen in uw eigen huis met eigen zwembad. U ondervindt daarbij een gevoel van vrijheid en volledige privacy. De woning heeft directe toegang tot het bos van het Goois Natuur Reservaat, dat praktisch in de achtertuin begint. Op loop afstand vindt u de Hilversumse golfclub en er zijn er uitgebreide mogelijkheden voor paardrijden, wandelen en fietstochten. Ondanks deze oase aan rust zit u toch binnen 2 minuten op de A27. De woning heeft een royale kavel van 6.665 m² en een woonoppervlakte van 291 m².

INDELING
Bij binnenkomst staat u in een riante entree met vaste trap naar de eerste etage en naar de kelder die doorloopt naar de garage. De hal is voorzien van een toiletruimte. Verder komt u vanuit de hal uit in de linkervleugel van de villa. Hier vindt u 1 slaapkamer/kantoor en 1 slaapkamer met badkamer. De rechtervleugel van de villa heeft een gesloten keuken met bijkeuken. Achter de bijkeuken bevindt zich de eetkamer met daarachter de woonkamer.

EERSTE ETAGE
De eerste etage heeft 4 ruim uitgemeten slaapkamers en een badkamer met een apart toilet. Tenslotte is er nog een vliering.

TUIN
De tuin is rondom het huis en is voorzien van een zwembad.

In het souterrain is een berging en een garage en diverse kasten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheden of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn.

© 2021 Boshem Wonen, All Rights Reserved