Augustusstraat 106 Almere

boshem-wonen-bussum

Augustusstraat 106 Almere

Augustusstraat 106 Almere

  • 140 m²
  • 4 Kamers
  • 3 Slaapkamers

In de Seizoenenbuurt gelegen goed onderhouden tussenwoning met straatgerichte woonkamer en een woonkeuken aan de tuinzijde. De woning ligt op loop- en fietsafstand van supermarkt, basisscholen, NS station Oostvaarders & Almere Buiten, busstation, bosrandpark en op ca 5 minuten fiets- en autoafstand vindt u het zeer uitgebreide winkelcentrum van Almere Buiten. Het huis heeft een brede zonnige tuin met aan de voorzijde genoeg parkeergelegenheid. Tevens is er nabij de woning een prachtige omgeving waar u heerlijk kan genieten van het groen.

INDELING
Entree met hal en toilet. Ruime woonkamer met een ruime open keuken met diverse inbouwapparatuur. De aanbouw is voorzien van een glazen dak en een glazen achterwand met openslaande deuren naar de tuin.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers en een ruime overloop. Een moderne badkamer voorzien van een tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Op de zolderverdieping ligt een ruime slaapkamer met een kleine voorzolder met mogelijkheid tot plaatsen wasmachine/droger.

TUIN
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin heeft een overkapping en een zelfstandige berging en achterom.

BIJZONDERHEDEN
– Instapklare woning
– Beschikbaar in overleg
– Fraaie aanbouw
– Leuke tuin met overkapping

© 2022 Boshem Wonen, All Rights Reserved