dr. Abraham Kuyperlaan 58, Bussum

boshem-wonen-bussum

dr. Abraham Kuyperlaan 58, Bussum

dr. Abraham Kuyperlaan 58, Bussum

  • 91 m²
  • 4 Kamers
  • 3 Slaapkamers

** DICHT BIJ NS STATION ** ZONNIGE TUIN ** VEEL PRIVACY **

In een rustige omgeving op loopafstand van scholen, winkels, sportvelden, culturele faciliteiten en de Bussumse heide bevindt zich deze leuke middenwoning. De woning heeft een ruime voor- en achtertuin, woonkamer, 3 slaapkamers en een ruime bergvliering, die door het laten plaatsen van een nokverhoging eenvoudig kan worden uitgebreid naar een ruime 4e slaapkamer.

Indeling: Entree, vestibule met kapstok en nieuwe groepenkast v.v. voldoende groepen, hal, toilet met fonteintje, trappenhuis en toegang tot de kelder. De living is door middel van een toog in tweeën gedeeld te weten het woongedeelte aan de voorkant en het eetgedeelte achter, dat voorzien is voor een schuifpui over de hele breedte. De eenvoudige keuken geeft ook toegang tot de achtertuin.

1e etage:
Via de overloop is er toegang tot de drie in grootte variërende kamers. Een slaapkamer heeft openslaande deuren naar een balkon. De badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet en een wastafel.

Zolder:
Bereikbaar via een vaste trap. Op de overloop bevindt zich de geiser. Op deze zolder is door middel van een dakopbouw/nokverhoging een 4e ruime slaapkamer realiseerbaar.

De tuin:
Het huis heeft zowel voor als achter een ruime tuin. De achtertuin heeft een stenen vrijstaande schuur met elektra en is tevens bereikbaar via een achterom. De zonligging is ideaal, te weten zuid-west. Dat garandeert nagenoeg de hele dag de zon tot dat deze onder gaat.

Kelder
Via vaste trap een kleine kelder met een stahoogte van 1.90m. Ideaal voor uw wijnvoorraad.

Parkeren:
Voor deze woning is een privé parkeerplek gereserveerd namens de gemeente.

Kortom, alles bij elkaar is dit een hele leuk (opknap)woonhuis in een leuke woonomgeving, nabij winkels, het centrum van Bussum, het Goois Natuurreservaat en uitvalswegen naar de grote steden. Een bezichtiging waard!!

Bijzonderheden:
Direct te aanvaarden.
Ruime slaapkamers.
Geen overburen, ruim uitzicht op groenstrook en sportveld.
Privé parkeerplek.

© 2021 Boshem Wonen, All Rights Reserved