Neuweg 2E, Hilversum

boshem-wonen-bussum

Neuweg 2E, Hilversum

Neuweg 2E, Hilversum

  • 85 m²
  • 3 Kamers
  • 2 Slaapkamers

Deze sfeervolle en moderne 3-kamer maisonnettewoning (ca. 84 m2 woonopp.) is gelegen op de tweede en derde woonlaag van het appartementencomplex Ruitersbosch. Het complex is gebouwd in 2002, heeft een liftinstallatie en is gelegen te midden van het levendige centrum van Hilversum op de hoek van de Langestraat en de Neuweg.

Laat mij u meenemen door de woning:

Indeling
Entree op de derde verdieping, hal, ruime slaapkamer met fraai uitzicht op de St. Vituskerk. De badkamer is voorzien van een inloopdouche. Via een vaste trap is de lager gelegen verdieping bereikbaar.

Eerste verdieping
Hier biedt een tweede hal toegang tot de tweede slaapkamer en een toilet met fonteintje. Verder bevindt zich op deze verdieping de ruime woon- eetkamer met half open keuken en zonnig balkon met uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Vanuit de keuken is een aparte ruimte te bereiken met daarin de cv-combi opstelling en wasmachine- droger aansluiting.

Overig
Het appartement is bijna in zijn geheel voorzien van een massief houten vloer. Onder het gebouw is een privé berging beschikbaar. Parkeren kan rondom het gebouw middels een parkeervergunning. Huur van een parkeerplaats in een nabij gelegen parkeergarage behoort tot de mogelijkheden.

Balkon
Balkon op het westen.

Tuin
Gemeenschappelijk (goed onderhouden) binnentuin met speelgelegenheid.

Bijzonderheden
– volledig geïsoleerd;
– lage stookkosten;
– draai- kiepramen met dubbelglas;
– balkon op het westen;
– houten vloer door bijna het gehele appartement;
– liftinstallatie;
– gezonde en actieve VvE;
– lage servicekosten van € 67,- per maand;
– centrumlocatie.

© 2021 Boshem Wonen, All Rights Reserved