Nootweg 48, Loosdrecht

boshem-wonen-bussum

Nootweg 48, Loosdrecht

Nootweg 48, Loosdrecht

  • 137 m²
  • 5 Kamers
  • 4 Slaapkamers

Deze heerlijke gezinswoning met traditionele, dorpse charme van buiten is van binnen comfortabel en gemoderniseerd en is gelegen nabij de gezellige woon- winkelstraat van Nieuw-Loosdrecht met in de directe omgeving scholen & kinderopvang. Verder zijn er diverse publieke voorzieningen waaronder sportvoorzieningen, die in de directe buiten omgeving volop mogelijkheden bieden, uiteenlopend van watersport tot ontspanning in het bos en de Hoornboegse Heide. Deze woning geniet van een eigen oprit en een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin met veel privacy.

INDELING
Tochtportaal met meterkast, royale, lichte woonkamer met open haard, trapopgang naar eerste verdieping. Ruime eetkeuken met openslaande deuren naar de betegelde tuin, doorgang naar de wasruimte met weggewerkte CV opstelling en doorgang naar toilet.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met toegang tot maar liefst vier slaapkamers en een familie badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wasmeubel. De hoofdslaapkamer heeft een eigen kleedkamer/ inloopkast en een eigen badkamer met inloopdouche, zwevend toilet en wasmeubel.

TUIN
Een verzorgde voor-, zij-, en achtertuin.

BIJZONDERHEDEN

  • Volledig gerenoveerd en goed onderhouden woning.
  • Beschikbaar in overleg.

© 2021 Boshem Wonen, All Rights Reserved