Vaartweg 2, Bussum

boshem-wonen-bussum

Vaartweg 2, Bussum

Vaartweg 2, Bussum

  • 180 m²
  • 7 Kamers
  • 5 Slaapkamers

************   ZATERDAG 7 APRIL OPEN HUIS van 11.00u tot 15.00u   *******************

Heerlijk rustig, sfeervol hoekhuis uit de jaren dertig, gebouwd op een levendige plek in het hart van Bussum, vlak naast het Filmhuis. Het werd enkele jaren geleden liefdevol gerenoveerd, biedt alle wooncomfort en verrassend veel ruimte.

Door de ligging heeft u als bewoner echt alles bij de hand. Restaurants en winkelstraten vindt u op een steenworp afstand, net als fraai aangelegde parken. Op de fiets bereikt u bos en heide in een oogwenk. En met de auto rijdt u al na drie minuten de A1 naar Amsterdam, Utrecht en Amersfoort op. Tenzij u natuurlijk liever in dezelfde tijd naar het treinstation wandelt.

En dan het huis zelf: eigen, gastvrij en gróót. Even een papieren rondleiding?

Omschrijving
Door de voortuin wandelt u via de entree de gang in, langs een ruime kelderkast en een eerste toilet. Bij het betreden van de bijzondere woonkamer valt meteen op hoeveel licht er via drie kanten de grote ruimte binnenvalt. Zowel aan de voor- als aan de achterkant zijn er openslaande deuren, wat ’s zomers het woonplezier verder vergroot. In de halfopen keuken (met veel bergruimte, een vaatwasser en een Amerikaanse koelvriescombinatie) is het kookgedeelte zo geplaatst dat de kok in oogcontact blijft met de andere aanwezigen in de woonkamer.
In de achtertuin is een schuurtje dat met gemak onderdak biedt aan meerdere fietsen. De zon komt op in de achtertuin en schijnt in de zomer van de late ochtend tot de op late avond in de voortuin.

Eerste verdieping
Gaan we naar boven, dan treft u op de eerste verdieping drie slaapkamers aan. Eén ruime, één zeer ruime en een kleinere, die momenteel dienst doet als was- en droogkamer. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping een aparte toiletruimte en een moderne badkamer met douche en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, ieder met hun eigen sfeer en kenmerken.

Overige verdiepingen
En dan is er nog een derde verdieping: de zolder, die u via een vaste trap in de kleinere slaapkamer betreedt en nog een zee aan bergruimte biedt.

Tuin
2 onderhoudsvriendelijke stadstuinen, aan de voor- en achterzijde van de woning.
Stenen berging aan de achterzijde.

Aanvullende Kenmerken

Woning op kaart

© 2021 Boshem Wonen, All Rights Reserved