Want 79, Huizen

boshem-wonen-bussum

Want 79, Huizen

Want 79, Huizen

  • 146 m²
  • 6 Kamers
  • 5 Slaapkamers

RUIME EN GOED ONDERHOUDEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET TUIN, CARPORT, DAKTERRAS, OVERKAPPING EN STENEN BERGING.
Gelegen aan de rand van het groene en waterrijke stadspark op een perceel van 266 m2 eigen grond. Dit ideale gezinshuis met een woonoppervlakte van ca. 146 m² is gelegen aan een kindervriendelijke en doodlopende autoluwe straat. De woning is voorzien van een royale uitgebouwde woonkamer met gashaard, complete keuken, 5 ruime slaapkamers, luxe badkamer v.v. vloerverwarming met douche en toilet. Grenzend aan de 5e slaapkamer op zolder is een groot dakterras van ca. 20 m² op het westen, waar je van heerlijk beschut tegen de wind en inkijk van buitenaf, kunt genieten van de zon.

De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. De achtertuin is aangelegd met terras, vijverpartij, een stenen berging, een gezellig overkapt zitje met verlichting en elektra en een achterom. Een perfect gezinshuis met veel wooncomfort op een uitstekende locatie. De buurt is gezellig en kinderrijk met speeltuinen en speelweide. In het nabije Stadspark zijn openbare tennisbanen en een prachtige nieuwe kinderboerderij te vinden. Scholen, zowel basisscholen als voortgezet onderwijs, sportverenigingen en winkelcentra zijn in de directe omgeving. Huizen is een charmant – van oudsher – vissersdorpje onder de rook van Amsterdam en gelegen aan het Gooimeer.

Huizen, met zijn oude dorp, heeft met het Nautisch Kwartier bij de van de oude Haven een bijzondere plek gerealiseerd, in de stijl van een Zuiderzee dorpje uit vervlogen tijden met diverse horecagelegenheden. Daarnaast beschikt Huizen onder andere over diverse winkelcentra, bioscoop, scholen en (sport)verenigingen. Huizen is zeer centraal gelegen, in de nabijheid van de A1 en A27. De afwisseling van bossen, heide, weidegronden en het Gooimeer maken het tot een heerlijke woonomgeving.

Indeling
Via de entree bereikt u de hal met garderobe en toilet. Doorlopend komt u in de ruime woonkamer met gezellig, half afgeschermd zitje met gashaard en prachtig (weids) uitzicht over het naastgelegen park en achtertuin. De tuin is o.a. te bereiken via de schuifpui. De complete keuken is aan de voorzijde van de woning. Het houtwerk van de gehele woning is in 2016 geschilderd.

Eerste verdieping
Via de open spiltrap bereikt u de eerste verdieping met 4 in grootte variërende slaapkamers. Tevens vindt u op deze verdieping een luxe badkamer voorzien van een wastafelmeubel met 2 wasbakken, douche, toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met voorzolder alwaar de opstelling voor de wasmachine, droger en de CV ketel (uit ca 2003) en een ruime zolderkamer met geïsoleerd dak. Via de voorzolder komt u uit op het dakterras dat prachtig uitzicht biedt op het naastgelegen park.

Tuin
De achtertuin ligt op het westen maar door de afmeting kun je op elk moment van de dag ruimschoots genieten van de zon. De tuin is voorzien van een stenen berging en een achterom en een heel gezellig overkapt zitje waar je heerlijk beschut kunt genieten. Naast de woning bevindt zich een carport.

Bijzonderheden
Woning is voorzien van zonnepanelen.
Ruime en gezellige woonkamer.
Ruime tuin met zitje.
Veel ruimte en luxe.

Kortom: een fantastisch gezinshuis met veel luxe en wooncomfort op een uitstekende locatie.

Leave a comment

Add your comment

Your email address will not be published.

© 2021 Boshem Wonen, All Rights Reserved