Beheermakelaar

Wilt u geen onnodige zorgen hebben over het beheer van uw woning? Wij kunnen u deze zorgen uit handen nemen. Door ons brede netwerk met aannemers, installateurs, en dienstverleners, maar nog belangrijker, door ons persoonlijk contact met de huurder zijn wij in staat het beheer van uw woning op een professionele wijze te uit te voeren.

We maken onderscheidt in technisch- en financieel beheer. Bij technisch beheer zorgen wij ervoor dat alle vragen van huurders en alle reparatie verzoeken in en om de woning door ons worden opgepakt, uitgevoerd en worden begeleid. Bij financieel beheer zorgen wij ervoor dat alle huurbetalingen worden geïnd, als blijkt dat dit niet of niet tijdig gebeurt, dan zetten wij de nodige acties uit om het probleem op te lossen.

Intake

Wij bekijken de woning, we nemen de huurcontracten door, we bespreken de huurder en we bespreken de situatie.

Dagelijks beheer

Alle vragen of opmerkingen of problemen waar de huurders mee komen, zullen wij namens u in behandeling nemen. Bij betalingsproblemen zorgen wij voor een juiste en nette afwikkeling.

Controle

Wij houden de vinger aan pols. Wij inspecteren de woning en houden contact met de huurders. We geven advies en feedback. U kunt zich concentreren op andere dingen. 

 

Woning door Boshem Wonen laten beheren?

Als u een afspraak wilt maken om uw woning door ons te laten beheren, dan kunt u ons bellen op 035 – 888 43 78 of vul het onderstaande formulier in.