Ons team

Boshem Wonen Team

Verkoop, verhuur en beheer van woonruimte in Bussum

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en beheer van woonruimte in Bussum, Hilversum en de rest van het Gooi. Ook voor taxaties en hypotheekadvies kunt u bij onze makelaardij terecht. Als lid van de VBO brancheorganisatie bent u ervan verzekerd dat u te maken hebt met een professionele vastgoedspecialist.

Onze werkwijze is zakelijk maar informeel, eerlijk, vertrouwd en enthousiast.

John Balk

John Balk

Register Makelaar – Taxateur

John Balk is gespecialiseerd in de verkoop, aankop en taxaties van woonruimte in Bussum, Hilversum en de rest van het Gooi. Als lid van de VBO brancheorganisatie bent u ervan verzekerd dat u te maken hebt met een professionele vastgoedspecialist.

  06 – 1085 9884
  john.balk@boshem.nl

Nilda Reyes

Verhuur Makelaar

Nilda is gespecialiseerd in de verhuur en beheer van woonruimte in Bussum, Hilversum en de rest van het Gooi. Als bemiddelaar pur sang zorgt zij ervoor dat zowel huurder en verhuurder tot elkaar gebracht worden en (technische) vraagstukken snel en accuraat worden opgelost.

  06 – 2500 2780
  nilda.reyes@boshem.nl

Mirco van Leeuwen

Hypotheek adviseur

Mirco is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woonruimte in Bussum, Hilversum en de rest van het Gooi. Tevens is Mirco hypotheekadviseur en geniaal in het vinden en regelen van de juiste hypotheek in de meest lastige situaties.

  06 – 4612 2708
  mirco.vanleeuwen@boshem.nl

Marielle Murray

Office Manager

Marielle is de spin in het web van Boshem Wonen. Zij zorgt ervoor dat de klant op zijn/haar wenken wordt bediend en dat de medewerkers van Boshem Wonen kunnen doen waar zij goed in zijn!!!

  035 – 888 43 78
  info@boshem.nl

Sanne Evers

Medewerker

Sanne is onze enthousiaste en leergierige staigaire en is goed op weg de benodigde papieren te behalen !

  035 – 888 43 78
  info@boshem.nl